Přejít na obsah

Květáková II


redakce

Recommended Posts

Přísady:

...

Příprava:

Menší růžici květáku uvaříme ve slané vodě do měkka. Na másle uděláme bledou, řídčí jíšku, zalejeme ji vařící vodou, ve které se vařil květák. Necháme polévku dobře povařit, zakloktáme ji žloutkem a vložíme do ní na malé kousky rozebranou uvařenou růži květákovou.

Autor:

Ludmila Barthová v r. 1909

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...