Přejít na obsah

Mléčná


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 2 batolata: 3 deka květáku - 5 deka zeleniny - 1 deko másla – 1/8 l mléka nebo smetany.

Příprava:

Zeleninu i květák drobně rozkrájíme, do měkka uvaříme a prolisujeme. Do prolisovaného zeleninového vývaru zavaříme třené nočky. Polévku omastíme máslem a zalijeme mlékem nebo smetanou.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...