Přejít na obsah

Rajská


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Pro 2 osoby: 2 větší rajčata, 1 hrnek rajčatové passaty, 1 cibule, 2-3 stroužky česneku, drcený kokos, sůl, pepř, pálivá paprika, kari, bobkový list, olej (kysaná či sladká smetana)

Příprava:

Rajčata svrchu nařízneme, spaříme, sloupneme z nich slupku a nakrájíme na kostičky. V hrnci rozehřejeme olivový olej, na něm zvolna smažíme na větší kusy nakrájenou cibuli, když se začne přichytávat, podlijeme vodou a dusíme asi 3 minuty, až se voda vypaří. Přidáme drcený kokos, česnek utřený s kořením, bobkový list a nakrájená rajčata, po chvíli podlijeme a dusíme dalších cca 10 minut. Vyjmeme vyvařenou cibuli a bobkový list. Potom přilijeme passatu, případně ještě zředíme vodou. Chvilku provaříme a podáváme horké. Podle chuti můžeme přidat ještě sladkou nebo kysanou smetanu.

Autor:

cici

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...