Přejít na obsah

Celerový salát


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 1 velký celer (kořen) - 1 citron - 1 lžíce oleje - na špičku nože papriky.

Příprava:

Kořenovou hlávku celere oškrábeme, opereme, na tenké lístky rozkrájíme (můžeme rozkrouhat na okurkovém kruhadle) a ihned dáme do vařící vody (1/3 1 vody) se šťávou z citronu, paprikou a olejem uvařit. Vaříme v přikrytém hrnku. Změklý celer necháme vychladnout a podáváme se šťávou, ve které se vařil, k bramborové kaši nebo pod.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...