redakce Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1/2 litru kyselé smetany - 1 lžíci mouky 6 vajec - z 1/2 citronu šťávu - pažitka - 1 deko kaparů - sůl. Příprava: Smetanu dáme vařiti a,zahustíme ji moukou. Vejce rozklepneme na talířek (dejme pozor, aby se žloutky neroztekly), opatrně odstraníme nestravitelný zárodek a jedno po druhém vhodíme do vařící vody, do které jsme dali špetku soli a citronovou šťávu. Vejce necháme ve vařící vodě na kraji plotny 5 minut, pak je dirkovanou lopatičkou vyndáme na mísu, polijeme připravenou smetanou, posypeme rozkrájenými kapary a pažitkou. Podáváme s brambůrky. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se