Přejít na obsah

Kalendář akcí a spojení s Facebookem


redakce

Recommended Posts

Milí přátelé,

dovolte mi, abych Vás pozdravili doprostřed léta a představili Vám několik novinek stránek, které, věříme, pro Vás budou zajímavé. Jsou jimi Kalendář akcí a Spojení s Facebookem.

1. Kalendář akcí

Není obyčejný, umožňuje přihlášeným uživatelům nejen akce související s vegetariánstvím zakládat, umožňuje také potvrzovat na nich svoji účast, zobrazovat ji ostatním a na nové akce nebo jejich změny dostávat upozornění emailem.

Jak na to a trochu podrobněji. Uživatel Jan si léta dopisuje s uživatelem Aničkou, oba jsou vegetariáni a kamarádi. Oba si na stránkách nastavili, aby byli na nové veg akce upozorněni emailem. (po příhlášení moje nastavení / nastavení upozornění / kalendář), zároveň si v kalendáři nastavili jeho sledování (kalendář / sledovat tento kalendář). Od této chvíle bude již vše pracovat automaticky. Uživatel Tomáš si všimne, že v jeho městě proběhne přednáška, na které se bude o vegetariánství hovořit. Chce se o ni podělit s ostatními a tak ji založí do kalendáře. Janovi tak přijde automaticky oznámení emailem, ten se na událost podívá a protože má v tu dobu čas a chuť, rozhodne se, že se dostaví. Na stránkách už vidí, že Anička už účast potvrdila, takže ji tam překvapí a Tomáše, kterého zná jen ze stránek, také. Věříme, že kalendář pomůže nejen dozvídat se více o vegetariánství skrze zajímavé akce, které do něj založíte, ale pomůže také nalézt více kamarádů, spřízněných duší.

2. Spojení Veg.cz s Facebookem

Facebook se osvědčil jako skvělý pomocník při sdílení myšlenek a propojování lidí se společnými zájmy. Vegetariánské stránky mají vlastní stránku na Facebooku a s Facebookem jsou technicky propojeny, dnes bychom rádi trochu více ukázali, jak toto propojení můžete využívat.

  • Rychlé přihlášení - Jestliže jste do Facebooku přihlášeni, do Veg.cz se již nemusíte prihlašovat zvlášť, ale stačí kliknout na ikonku Facebooku v pravé horní části stránek a do Veg.cz se tak přihlásit prostřednictvím účtu s Facebookem
  • Sdílení Vašeho profilu – V nastavení si můžete zvolit, aby se Vaše fotografie i motto z Facebooku promítalo automaticky do Veg.cz či naopak (moje nastavení / můj Facebook)
  • Sdílení obsahu – Libovolný obsah, ktarý Vás na Veg.cz zaujme, můžete sdílet na Facebook a dávat tak o něm vědet ostatním. (kliknutím na ikonku pod diskusí, obrázkem)
  • Blok To se mi líbí – Na hlavní stránce naleznete blok, který ukazuje počet čtenářů, kterým se stránky líbí, v případě, že kliknete, že se líbí i Vám, dáte tak nejen vědět o stránkách ostatním, ale bude sa Vám na Facebooku objevat nový obsah, který uživatelé na Veg.cz přidají.

Tolik dnešní novinky : )

Přeji Vám krásný zbytek léta.

Za redakci Veg.cz

Martin Sviták

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu


×
×
  • Vytvořit...