Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vegetariánské stránky

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Odesláno

Milí přátelé,

dovolte mi, abych Vás pozdravili doprostřed léta a představili Vám několik novinek stránek, které, věříme, pro Vás budou zajímavé. Jsou jimi Kalendář akcí a Spojení s Facebookem.

1. Kalendář akcí

Není obyčejný, umožňuje přihlášeným uživatelům nejen akce související s vegetariánstvím zakládat, umožňuje také potvrzovat na nich svoji účast, zobrazovat ji ostatním a na nové akce nebo jejich změny dostávat upozornění emailem.

Jak na to a trochu podrobněji. Uživatel Jan si léta dopisuje s uživatelem Aničkou, oba jsou vegetariáni a kamarádi. Oba si na stránkách nastavili, aby byli na nové veg akce upozorněni emailem. (po příhlášení moje nastavení / nastavení upozornění / kalendář), zároveň si v kalendáři nastavili jeho sledování (kalendář / sledovat tento kalendář). Od této chvíle bude již vše pracovat automaticky. Uživatel Tomáš si všimne, že v jeho městě proběhne přednáška, na které se bude o vegetariánství hovořit. Chce se o ni podělit s ostatními a tak ji založí do kalendáře. Janovi tak přijde automaticky oznámení emailem, ten se na událost podívá a protože má v tu dobu čas a chuť, rozhodne se, že se dostaví. Na stránkách už vidí, že Anička už účast potvrdila, takže ji tam překvapí a Tomáše, kterého zná jen ze stránek, také. Věříme, že kalendář pomůže nejen dozvídat se více o vegetariánství skrze zajímavé akce, které do něj založíte, ale pomůže také nalézt více kamarádů, spřízněných duší.

2. Spojení Veg.cz s Facebookem

Facebook se osvědčil jako skvělý pomocník při sdílení myšlenek a propojování lidí se společnými zájmy. Vegetariánské stránky mají vlastní stránku na Facebooku a s Facebookem jsou technicky propojeny, dnes bychom rádi trochu více ukázali, jak toto propojení můžete využívat.

• Rychlé přihlášení - Jestliže jste do Facebooku přihlášeni, do Veg.cz se již nemusíte prihlašovat zvlášť, ale stačí kliknout na ikonku Facebooku v pravé horní části stránek a do Veg.cz se tak přihlásit prostřednictvím účtu s Facebookem
  • Sdílení Vašeho profilu – V nastavení si můžete zvolit, aby se Vaše fotografie i motto z Facebooku promítalo automaticky do Veg.cz či naopak (moje nastavení / můj Facebook)
  • Sdílení obsahu – Libovolný obsah, ktarý Vás na Veg.cz zaujme, můžete sdílet na Facebook a dávat tak o něm vědet ostatním. (kliknutím na ikonku pod diskusí, obrázkem)
  • Blok To se mi líbí – Na hlavní stránce naleznete blok, který ukazuje počet čtenářů, kterým se stránky líbí, v případě, že kliknete, že se líbí i Vám, dáte tak nejen vědět o stránkách ostatním, ale bude sa Vám na Facebooku objevat nový obsah, který uživatelé na Veg.cz přidají.

Tolik dnešní novinky : )

Přeji Vám krásný zbytek léta.

Za redakci Veg.cz

Martin Sviták

• Zobrazení 12,6k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.