Přejít na obsah

Fazolovo-sójové karbanátky


redakce

Recommended Posts

Přísady:

konzerva červených fazolí sójová drť cibule vejce houska (může nahradit strouhanka) hl. mouka nebo strouhanka dle potřeby česnek, majoránka, sůl, pepř, paprika....

Příprava:

sójovou drť připravíme podle návodu, fazole, cibuli a housku umeleme, smícháme se sójou a zbytkem ingrediencí, konzistenci upravíme moukou nebo strouhankou. Smažíme na rostlinném (nejlépe olivovém) oleji. Zkuste si dát část těsta nastranu a to smíchejte s rýží - získáte tak náplň do paprik. Ani masožrouti nepoznají že se nejedná o maso.

Autor:

Petra Š.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...