Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 4 deka másla - malá cibulka - plný talíř čerstvých hub (hříbků a pod.) - 1/4 l strouhanky – 1/8 l smetany - 2 vejce - špetka soli a pepře - strouhanka na obalená a olej nebo máslo na smažení.

Příprava:

Na pánev dáme máslo a drobně rozkrájenou cibulku. Očištěné houby kvapně opereme, pak rozkrájíme a dáme na zrůžovělou cibulku chvíli dusit. K dušeným houbám přidáme strouhanku, sůl, pepř, smetanu a vejce (můžeme přidat na špičku malého nože tlučeného kmínu). Těsto necháme na míse půl hodiny odpočinouti a pak lžící z něho vykrajované bochánečky obalujeme zlehka ve strouhance a opékáme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

  • Zobrazení 4,5k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.