Přejít na obsah

Pažitková


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 2 žloutky - 2 lžíce mouky - 3 deka másla zeleninový vývar (asi 1/2—3/4 litru) - plná lžíce pažitky - špetka cukru - soli - citronová šťáva.

Příprava:

Žloutky s moukou mícháme v zeleninovém odvaru na kraji plotny tak dlouho, až omáčka zhoustne, pak přidáme drobně nakrájenou pažitku, cukr, sůl, lžíci šťávy citronové a máslo. Vše zamícháme a omáčku ihned odstavíme s plotny.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...