redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 3 deka másla - 1 malá cibulka - 3 deka mouky - 1 hřebíček - 3 pepře - 3 nov. koření - 1/2 menšího bobkového listu - špetku tymianu - kousíček citronové kůry - 2 deka cukru - 4 kyselá rajská jablíčka - 1/2 l vody. Příprava: Na pánev dáme na rozehřáté máslo na tenká kolečka nakrájenou cibulku a když růžoví, přimícháme mouku, necháme ji zežloutnouti a přidáme pak nakrájená rajská jablíčka, tymian, bobkový list, pepř, nové koření, citronovou kůru, hřebíček, cukr, vše zamícháme a necháme na kraji plotny chvíli dusit. Musíme dbát, aby se jablíčka nepřipálila. Zalijeme je horkou osolenou vodou a povaříme. Potom podle chuti omáčku osladíme, cedníkem procedíme a můžeme zalít 1/8 1 kyselé nebo sladké smetany. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se